May 16, 2010

Lisa: Budak setan? Kenapa panggil dia budak setan?


Terkaget!......mata terpaku melihat benda yang ada di depan. Terpampang besar menghiasi dinding di atas tempat beli bertih jagung. Banyak sebab kenapa Che Kay menunggu dan tertunggu. Dan ketika itu ada sesuatu terasa dalam hati. Mungkin kerana kesan menghayatinya? Oh, terasa syahdu... Terkenangkan masa remaja...






Dulu, semuanya bermain dalam khayalan. Macam-macam imaginasi bila dibaca kisah Kasyah dan Ayu. Kini Budak Setan yang menjadi pujaan akan beraksi di depan mata. Adakah perasaan yang sama akan menjelma kembali? Tunggu dan terus menunggu.... Yang pasti hati sudah berbunga riang! =)



p/s:
1. Baru dengar lagu dalam trailer pon dah rasa sesuatu...(ni dok asyik ulang je Tiub Kamu ni)
2. Agak-agaknya budak remaja zaman la ni baca lagi ke hasil Ahadiat Akashah?
3. Semua pelakon-pelakon pujaanku! Fazura, Lisa.... Rasa dah di awangan~~~



10 comments:

hajarul falenna said...

kay, yang third novel tuh xtau lak..cmne ending dia ek???

Che Kay said...

my dear, nak kena korek balek ye buku dia! huhu 'pakcik' dah kertu.nanti kalau jumpe, 'pakcik' baca dulu then will tell u the ending. susah kan nak cari buku2 AA sekarang ni. Agak2nya keluar balek tak buku2 dia nanti?

YangYang said...

Kay Kay, third novel tu yg tajuk dia Katerina ke? Kalau tak silap happy ending la...Kasyah kawen dgn Kat. Owh, saya pun dah kertu, tak ingat dah cerita dia walaupun satu masa dulu menggilai novel AA... Sangat teruja nak tgk lagenda budak setan juga!! *lompat lompat*

Sheriffa said...

Sayang nyer aku x baca yg ni.. Novel2 dia yg lain aku baca plak..aku nampak tebal sgt terus x baca.. wpun aku tahu best...hahaha..Whatever pun aku rasa mesti pecah panggung citer ni..

Che Kay said...

Sheriffa> aku gigihnye baca! Kan masa tu semua orang kata novel yang patut dibaca. Sekali melayan huhuhu terkesan!

YanYang> 1st Lagenda Budak Setan, 2nd Katerina (susulan kisah lagenda budak setan), 3rd Kasyah Lagenda Berakhir (berakhirnya lagenda budak setan dan katerina di sini)

YangYang said...

Ahaha..ternyata saya sudah sangat tua sbb dah lupa okay!! apepun thanks sbb kay kay telah berjaya mengimbau memori masa zaman2 muda. hehehe... tak sabar nak tgk LBS!

CeRiTeRa ~HaFiZaNiS~ said...

tgk sama2 ler..hang balik semenanjung biler? aku 23 - 30 may kt indon tau

Che Kay said...

anis> kan ko dah bagi tahu. hehehe insyaallah sempat jumpe. aku balek sini balek 7/6

mesin.antik said...

aku pasti akan nonton bdk setan ni.
haha...
yok, banje aku...boleh ko minta sign aku skalik...
hahahaha...aku kan idola ko.. :)

Che Kay said...

mesin.antik> hahahahaaha. (nak terguling aku!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...