October 20, 2010

Buat Miss Isabelle Yang Vogue!

Dear Miss Isabelle Yang Vogue,
Inilah gambar anak-anak murid yang pernah hadir dalam kelas Miss Isabelle suatu ketika dahulu. Saje je upload kat sini. Khas untuk tatapan Miss Isabelle (kot kot la Miss dah lupa wajah kami semua macam mana. Hehehe). Sekarang ni semua sedang berbahagia denga hidup masing-masing. Ada yang dah kawin, ada yang dah ada anak, ada yang sambung study lagi (salah sorang adalah Encik Alep) dan kebanyakkan semua sudah bekerja. Dan saya pula sedang berbahagia kerja di Kota Kinabalu~~~~ (bahagiakah? kadang-kala bengong jugak. hehehe)



(maaf la tak berapa nampak. ni cilok dari fb classmate saya)


p/s: nak panggil Puan, tapi macam tak best, tu yang panggil Miss Isabelle! hehehe

4 comments:

isabelle said...

ish..ish ish...
kalo dari dulu saya tau nak panggil MISS, mesti awak dah dpt A++++.
hahaha.

btw, i sure remember u guys.
kdg2 ada gak terserempak si alif.

anyway, u guys rock!!!
i wish my students now are nice like u guys :(
take care.
salam kat kwn2 ye.

*hnss..hnsss...*
tgh kontrol diameter lobang hidung

Al-Scheira said...

selamat berbahagia kaykay

Alif said...

aku simpan semua gambar tu

Che Kay said...

Miss Isabelle>
A++++!!! aiyooo rugi terlepas peluang. hahaha (kalaulah ada kan!). btw nanti saya sampaikan salam.

Al-Scheira>
Amin.....dok jauh-jauh ni perlukan kebahagiaan jiwa. kalau tak jiwa kacau! hehehe

Alep>
send kat emel aku yang gambo yang sama tu. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...