October 5, 2010

Senarai Benda Nak Buat...



1. Liposuction
2. Facial Plastic & Reconstruction Surgery
3. Laser Vision Correction
4. Contact Lens Hijau (ke tukar bijik mata je)
5. Botox
6. Hair Treatment
7. Facial Laser Rejuvenation
8. Cosmetic Dental Treatment
9. Work out at Gym
10. Full the wardrobe with designer clothes!
11. .... (ada lagi ni tapi tak dapat nak fikirkan lagi)

Kita boleh tukar segala perubahan fizikal...
Namun bolehkan kita ubah segala hati, perasaan, hati dan jiwa?
Luaran hanyalah hiasan indah untuk pandangan mata.
Hargailah diri kita seadanya.....

p/s: Malam tadi tengok cerita ni. Pergh! kagum sebentar melihat HR! hahaha

5 comments:

Sumandak Kinabalu said...

Meriah dan kepoh lah list ni...hahahaha
Apapun tak payah lah nak tukar fizikal, Tuhan bagi ada sebabnya...
Nak jadi macam Michael Jackson??? Berubah sampai tahap rupa asal nak imagine pun susah...

Che Kay said...

Ha baru aku ingat! nak tambah memutihkan kulit tadi. hahaha. relaks la jane, saya suka2 ja buat list. hehehe

che-mie said...

tdk sivaji the boss, rajinikanth putih melepak haha

Che Kay said...

Che Mie - Apa barang sivaji the boss. La ni layan Ethiran la! Rajinikanth jadi robot. hahaha

Farah Wahidah said...

semua cerita rajinikanth memang best.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...