October 30, 2011

Si Penceroboh Tegar !

Buat sekian kali, Si Penceroboh Tegar kembali lagi!
Dia meceroboh 'penthouse' kami tengahari tadi.

Pantang kalau sliding door atau tingkap 'penthouse' kami tak tutup,
mesti dia datang menjengok! Apa lah yang dia suka sangat singgah sini.
Bukan ada pon pasangan dia kat sini. Jauh sekali makanan dia.

Buat masa ni tak ada sebarang sisa yang dia tinggalkan.
Tak tahulah kalau dia ada pancut di mana-mana.
Tak ada sebarang bau-bauan yang dia tinggalkan.

Si bulat gebu ni mungkin tak happy dengan tuan dia kot.
Lain kali kalau nak pindah duduk dengan kami please jangan lari.
Duduk je senyap-senyap. Nanti kami bagi makan ye~ =)

p/s: ikut hati nak jugak bela sekor dua arnab ke kucing ke anak ikan ke. Cuma kaedahnya kalau tak de kat rumah sape pulak nak bagi makan~ huhu

5 comments:

What's luv gotta do ? said...

woahhh so comel !!!! ;)

Che Kay said...

comel kan! sayang dia asyik lari je.

F A R Y N said...

debab betol!
nak geget!!

Che Kay said...

kalau dapat dah lama kami gomol!

encikReza said...

ololoooolooooooo...
tomei²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...