December 21, 2010

Bengong Di Tengah Malam...


Ingin dapatkan produk inovatif terbaru?
Ingin perubahan dalam hidup anda?
Dapatkan produk-produk ini di pasaran sekarang!
Dan mencubanya hari ini juga.
Pastikan anda mencubanya dalam tandas yang gelap.
Hasilnya pasti mata yang memandang!
Gigi pasti bersinar sepanjang hari~
=D ting~

Rasanya? Cubalah! Pasti anda nak lagi!

^_^' Lain kali bukalah lampu bilik air sebelum masuk.
Anda pasti tidak akan menyesal!


p/s: Nak buat macam mana, paksa diri gogok gigi walaupon mata dah lali...


Sumber Gambar: Gatsby Triple Scrub & Systema

6 comments:

isabelle said...

ahaha..
confirm gigi keras.
try la gigit seketul batu.nanti buat testimonial

What's luv gotta do ? said...

hehehe i pun pernah jadi mcm ni..2 kali thn lepas.. but masa tu lampu dah pasang...lawak giler.. dah masuk mulut baru sedar, yang first time tu tak sepat masuk hehehe

Che Kay said...

miss isabelle> gigi tak keras mana. cuma puteh serlah la. dah scrubkan gigi katanya... huhu

Luv> huhu pengajaran sunggoh!

Al-Scheira said...

hahaa...padan muke ko..tu la..haha..

Che Kay said...

Al-Scheira: gelak la lagi~

Sumandak Kinabalu said...

hahahahaha...
nasib baik bukan gam UHU ^ ^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...