May 9, 2011

Petang Yang Indah~~~ =)

Walaupun cuaca hari ini agak suram, bungkusan yang telah diterima membuat hati ceria bak pelangi. Petang ini terasa begitu indah. Oh, tidak sabar rasanya hati ini. Duduk di dalam bilik sambil membaca dari kulit ke kulit.

Hampir 1 tahun yang lepas saya telah membaca himpunan cerita di dalam travelog cinta abadi:masa yang berlalu... . Kini travelog impian abadi : itu yang tertulis sudah ada depan mata. (rasanya di rak tu ada lagi 5 - 6 buah buku yang tak dibaca lagi. nampak gaya semuanya bakal ditolak ke tepi untuk memberi laluan kepada buku ni.)

lagi 27 minit sebelum pulang..... =)

Updated: Semalam tak sempat langsung nak baca. ada hal. jadi letak buku sebelah bantal.ala-ala bagi semangat semasa tido. hihihi akan ku baca nanti!

5 comments:

CeRiTeRa ~HaFiZaNiS~ said...

best ker cite dia nak beli jugak ler..apa tajuk dia

CikW4nKemb4ng said...

wahhhh che kay minat buku

bole la kite gang, nt nak pinjam!!!
hehehe

cikgu wawa said...

da lama x sempat baca buku..tpi cover sgt menarik tertarik..
windu ngn enchek kay....
bila nak dtg shah alam ni...

Che Kay said...

anis> aik! tak nampak ek tajuk die? hehehe

Cik Wan Kembang> memang minat. nak pinjam boleh je. dtg la amek di Sabah! hahaha (btw patut la macam dah lama tak baca blog org tu, dah private rupanya)

Cikgu Wawa> eh bukan kat sekolah selalu baca buku ka? hahahah

CikW4nKemb4ng said...

No,private sekejap ajer
sbb nak pindah rumah

hehe.. sudi2kan diri yr. nt jemput dtg yer

uisk... kalo private skalipon, org nak masuk, mesti kite invite =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...