July 30, 2009

Pernahkah Anda Nampak?

Tolong Carikan!

Sebenarnya kan, Cik Kay dah banyak hari mencari buku ni di kedai buku. Puas la Cik Kay cari. Boleh dikatakan setiap hari selepas balik keje, Cik Kay menjengah segala pusat membeli dan blah semata-mata cari buku ni. Rasa-rasanya pekerja kedai buku dah cham muka ini. Masuk je kedai buku terus je ke rak 'REMAJA'. Lepas tu tertunduk-tunduk dan menilik satu per satu buku yang ada. Kaedahnya tak jumpa lagi. Kesiankan dekat Cik Kay. Tak pe la. Mungkin orang yang ada di semenanjung boleh carikan buku ni dan pos ke sini. hihi =D. Tajuk bukunya Nabil dan Puteri Nutrisi oleh Sherifah Baharudin. Ha! Jangan kamu semua nak gelakkan Cik Kay. Cik Kay bukan nak kuruskan badan dengan membaca buku ini. Cik Kay sekadar ingin 'menghayati' hasil nukilan penulis tersebut. Sesiapa yang nak membaca sinopsis ceritanya mari ke mari ke blog ini. Sesiapa yang dah jumpa, sila tinggalkan komen atau email Cik Kay. Tak sabar rasanya Cik Kay nak dapatkan buku ni. =)


3 comments:

suhanazainal said...

tengok cover, cam buku kanak-kanak je? hehe....

aDie dALi said...

cube cik k telefon pengedar buku tu..beli secara pos

KaY FaiZaL said...

sue: ye, buku kanak-kanak kot. tak kesah la. yang penting cik kay nak baca. sebab tertarik dengan 'nama' pengarang dia. hehehe.

adie: itu salah satu option yang telah difikirkan. tengok la macam mana nanti. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...