August 12, 2010

Khas: ~Barang Kemas Lelaki~

Hari tu Che Kay berkongsi tentang 'Barang Kemas Perempuan' . Tadi Che Kay lompat2 tengok blog orang. Sekali jumpe sesuatu yang menarik! Blog Serius berkongsi gambar tip-tip periksa 'Barang Kemas Lelaki'. Satu info yang menarik untuk dikongsi bersama kawan-kawan. Dari sumber link yang dia dapat gambar tu, Che Kay jumpa lagi link lain. Video-video kempen kesedaran yang ada di web tu sungguh menarik! Ni antara videonya.





Oleh sebab itu, Sila Periksa Diri Kamu~~


p/s: Ini info dari Persatuan Kebangsaan Kanser Malaysia

2 comments:

aDie dALi said...

cik k xde video cmne nak check family jewel mcm pompuan nye ke?

Che Kay said...

sorry uols, i salah baca soalan u ni. btw i tak de.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...