March 7, 2009

TOMOK KNOWLES FEVER



ARGH....!!!! TOMOK! ONE MORE! ONE MORE! OH,TOMOK! ARGH.....!!!!!

Hahaha amek ko. Jeritan ala ala groupies yang gilekan Tomok. Itu kalau aku ni pompuan yang gilekan dia. Semua orang tahukan (semua ke?) si mamat ni mem-Beyonce-kan diri untuk show OIAM minggu ni. Pergh! Aku antara makhluk tuhan yang terkaget lagi kagum melihat dia nyanyikan lagu tu. Well, i sebenarnye memang tak minat mamat ni. Erm nape ek? Mungkin sebab dari dulu aku tak minat group dia. Ye la masa dia mula-mula jadi artis tu, azabnye aku dengar lagu group dia. Tu tak masuk lagi cerita-cerita mengarut dalam Mangga yang lagi aku tak leh layan.

Lupakan itu semua. Sambung balek minat aku yang tercetus semalam. Walaupon si mamat rock Perlis tu dapat immunity, persembahan Encik Tomok jugak aku suke. Part paleng suke yang Oh o Oh o tu. Hehe. Tapi kan bila aku piki balek la kan, sebenarnye apakah faktor yang buat aku suke persembahan si mamat ni? Adakah sebab dia memang menyanyi lagu ni dengan sebegitu best? Atau adakah sebab aku memang menggilai Puan Beyonce Knowles? Tak kesah la kan. Yang penting aku suke. Korang kalau tak suke ada aku kesah? Hahaha.

~KayKay~

2 comments:

CeRiTeRa ~HaFiZaNiS~ said...

hahahha..aku pun suka tomok..
aku ingat dia yang menang imuniti..kesian dia..dia pun ok dr aweerea tu..dah sumbang sikit...

go tomok go..
tp napa kita sokong tomok ek..dulu taksuka sagt..

Kay Faizal said...

Dulu Aku bukan tak suke sgt ye!,dulu aku tak minat langsung. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...