April 28, 2009

Yang Tertangguh.....

Wajah Kesayangan Hamba (Di 'Sep' oleh Suya)

1. Letakkan gambar profile anda
2. Terangkan apa maksud gambar itu?
Gambar ini membawa maksud lelaki itu sedang dahaga sementara menantikan aktiviti melantak sampai kenyang bermula. Perasaan yang resah akibat menunggu membuatkan lelaki itu mengangkat gelas dan membasahkan tekak yang konon-konon kering. Untuk makluman semua, setelah aktiviti makan bermula, entah mengapa lelaki ini tidak melantak seperti makan malam PERTEMA yang lepas. Adakah kerana ahli mejanya tidak aktif makan seperti geng-geng semeja dinner yang dahulu? (Ina, aku memang selalu teringatkan ko bab-bab dinner ni. Ko la ratu melantak!)

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?
Gambar ini diambil ketika menghadiri Makan Malam PERTEMA di semester terakhir. Gambar ini diambil secara 'senyap-senyap' oleh Izu JAIS. Oleh itu gambar ini dapat menonjolkan diri ini di dalam keadaan biasa tanpa sebarang kawalan perasaan yang perasan diri ini kacak bergaya. Ia menunjukkan wajah yang suci tanpa emosi gedik cantek jelita. Gambar ini juga memaparkan kali pertama penulis blog  memakai songkok dalam tempoh masa 6 tahun. Songkok ni pon dah lama beli. Cuma jarang pakai. Untuk makluman awek-awek yang sengal, tidak salah ye bagi seorang lelaki memakai songkok! Sungguh dangkal akalmu itu kerana sinonimkan pemakaian songkok untuk aktiviti nasyid sahaja! (tetibe luahan hati). 

4. 'Sep' 5 lagi blogger

Anugerah Seterusnya..... Diterima daripada Sheri Ever After
Hahaha Tak Berangankan kalau bagi-bagi anugerah macam ni. Ala-ala syok sendiri. Tapi tak pe, Cik Kay memahami masuk tersirat permainan anugerah-anugerah ni. Oleh sebab itu Cik Kay dah sediakan ucapan.

"LIHATLAH DUNIA..Aku tak menyesal menjadi Kaki Blogger!. "

Hihihi macam ape je ucapannye. Oleh kerana anugerah ini merupakan piala pusingan, harus la kita memberi peluang kepada pembuat blog yang lain merasa nikmat anugerah ni. 7 orang yang bertuah untuk diberikan anugerah ini ialah:

2. Suya
3. Sue



Tag Bergambar Daripada Diana Gaban

Peraturannya:
Dengan menggunakan Pencari Gambar Google, sila cari gambar berdasarkan soalan di bawah. Anda hendaklah memilih gambar yang pertama daripada laman keputusan dan siarkan sebagai jawapan anda. Kemudian sila 'sep' kawan-kawan (7 orang semuanya) yang lain untuk teruskan permainan ini.

1. Umur Pada Ulang Tahun Kelahiran yang akan datang.

2. Tempat Yang Saya Ingin Lawati.
Rumah Mertua hihi

3. Makanan Kegemaran

4. Tempat Kegemaran
Yan, Kedah

5. Salah Satu Nama Manja

6. Warna Kegemaran

7. Nama Orang Yang Kita Berangan nak Sayang dan Disayangi
Hahaha Memang Berangan Tahap Dewa! Ayen, Hang jangan jealous ye! Ini hanya angan-angan.  :P  p/s: bagi yang tak tahu awek ni bernama Hanis

8. Nama Cinta Saya
Tak ada

9. Hobi

10. Tabiat Buruk (Buruk ke Kaedahnye? Keperluan OK!)

11. Barang Yang Diimpikan!

Nak 'Sep' 7 orang:
1. Syuk
4. Jebi


5 comments:

CeRiTeRa ~HaFiZaNiS~ said...

hahaha..verangan kan...
first aku suka barang yang diimpikan..
2nd ko blh buat ke mcm tu pic no 10 (hahahahahah)
3rd pic 3,6,9 mmg ko heheheh..makanan apa yang ko tak lantakkan..(sama je ngan aku), warna kegemaran ko mmg yang terang2..hehehehe n skang ko mmg pekerja yang setia pada internet teruatamanya facebook n blog..hehehehe

Kay Faizal said...

ye, verangan mak joyah sangat kan! weh semesti i wish i ada bilik macam tu. la ni still japanese style nyer bilik. semua sumbat2 selagi daya. i miss my old bed. haha.

chomby said...

wei...
aku pun suka gmbr last sekali..
klu lah ada bilik mcm tu..pastu sekeliling ada cermin...pastu di luar pemandangan pantai...uii..best nya tido...aku rasa mcm tak nak bangun...huhuhu...

Beauty Touch said...

i pon suke katil tu
chantek!

Kay Faizal said...

Beauty Touch: Hai Cik Sentuhan Cantik! i like your name! bestkan kalau dapat katil tu. i wish! tak pe satu hari mesti dpt! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...